• 04.05.25, 16:00

Kohalik snäkitootja: uue tootega väljatulemine võib vahel välisturul olla lihtsam kui Eestis

Tallinna külje all tegutsev Balsnack on üks neid Eesti toidutootjaid, kes vaatamata valdkonna keerukusele ja väikesele koduturule suudab üha enam kanda kinnitada rahvusvahelisel areenil ‒ kodu lähedal Soomes ja Rootsis, aga ka Saudi Araabias.
Kartulivahvel sobib igasse kultuuriruumi, on Balsnacki juhatuse liige Reigo Rusing kogenud.
  • Kartulivahvel sobib igasse kultuuriruumi, on Balsnacki juhatuse liige Reigo Rusing kogenud.
  • Foto: Liis Treimann
Tööstusuudised rääkis Rusinguga Balsnacki ekspordikogemustest ja kasvuplaanidest ning toidusektori olukorrast. Juhatuse liikme sõnul võib uue tootega väljatulemine vahel välisturul olla lihtsam kui Eestis.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele