Ettevõtja Heiki Hallik soovib Porkuni mõisa vana viinaköögi turgutada uuele elule. Eesmärk on pooleteise aasta pärast alustada kartulipiirituse tootmisega.

- Heiki Hallik (keskel) koos ema Anne ja isa Toivoga. Porkuni mõisa viinaköök kuulub Toivo Hallikule.
- Foto: Kristjan Ojang
"Selline plaan on. Eskiisprojekt ja põhiprojekt valmis, ehituluba on käes ja muinsuskaitsega asjad kooskõlastatud," kinnitas Heiki Hallik esimesi samme kartulipiirituse tootmise teel. Halliku sõnul tuleb lähiajal tegeleda veel piirituse tootmiseks vajalike seadmete hankimisega, samuti on töös ka finantseerimise protsess.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Ainult 26% töötajatest nõustub, et nende praegune töökeskkond aitab neil teha parimat tööd. See šokeeriv number Gensler 2025 uuringust peegeldab kõige fundamentaalsemat muutust töömaailmas: kontor ei ole enam koht, kuhu peab tulema, vaid sihtkoht, kuhu tahetakse tulla.