Kuigi Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul asub Eesti vorstimüügi jaoks geograafiliselt kehvas asukohas, kerkis ettevõte aastaga toidutootjate pingereas tervelt 33 kohta.
Vasakul Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük, keskel Indrek Alliksaar KPMGst ja paremal Liviko juht Janek Kalvi.
Foto: Erakogu
"Äripäeva TOPi" saates teeme ülevaate joogi- ja toidutootjate pingeridadest. Kuigi tegemist on kahe erineva TOPiga, mõjutasid eksporti, turgu ja tarbijaid paljuski samad tegurid. Küsime, mis on ettevõtete kasvu taga ja millised on kitsaskohad.
Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) avab 10. novembril taotlusvooru ettevõtetele, kes soovivad parandada ressursitõhusust, energiatõhusust või asendada ohtlikke aineid ohutumatega. Taotlusvooru eelarve on 9 miljonit eurot ja taotluste eeltäitmine algab 27. oktoobril.