• 01.05.25, 12:00

La Muu pidi keerulisest olukorrast välja ronimiseks oma jäätist muutma

Turu kõige kallimat jäätist müüval La Muul tuli kiiresti reageerida ajal, kui rahvas poes raha loeb, välja aitas jäätise juures olulise muutuse tegemine.
La Muu jäätisetootmise omanik Rasmus Rask usub, et põhi on seljatatud.
  • La Muu jäätisetootmise omanik Rasmus Rask usub, et põhi on seljatatud.
  • Foto: Liis Treimann
Jäätise muutmine aitas saada ühe topsi omahinna poole võrra odavamaks.

Seotud lood

Saated
  • 22.07.24, 07:21
Jäätisetootja võitleb ellujäämise nimel
Mullu oli jäätisetootjale La Muu ellujäämise aasta, kus võtmeküsimus ei olnud käibe kasvatamine, vaid kulude kärpimine.
Saated
  • 14.08.24, 16:00
Hambad ristis kasumi suunas: kaheksaeurose jäätise tootja kannapöörde lugu
Inflatsioon ja majanduslangus surusid La Muu jäätised kõrge hinna tõttu inimeste ostukorvidest välja. Ellujäämiseks sulges tootja oma Soome tehase ja hakkas tegema odavamaid jäätiseid, loobudes nii käsitöö kui ka öko staatusest.
  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele