Meie jaoks on sel aastal munapühad erakordsed, sest esimest korda, kui olen Äntu mõisas toimetanud, saame pakkuda klientidele valgeid mune, ütles Äntu Mõisa omanik Lauri Bobrovski.
Sel nädalal asub Eesti parima toiduaine konkursi komisjon hindama Eesti väikeettevõtete toidutooteid, et selgitada parimad piirkondade lõikes. Väiketootjate voorus osaleb tänavu 38 kodumaist ettevõtet, kes on konkursile üles seadnud üle 50 uudistoote.
Valminud seaduseelnõu, mille kehtestamisel keelatakse Eestis puurikanade pidamine, kuid jätkub puurikanade munade import Eestisse, võib kahjustada kogu Eesti munatootmissektorit, leiab suurima mahemunatootja, Äntu Mõisa omanik Lauri Bobrovski.
Väike-Maarja külje all tegutsev Äntu Mõis tõi mahemunade ja mahebroileriliha kõrval esimesena Eestis lettidele ka mahekanalihast viinerid ja keeduvorstid.
“Munadega on meil praegu kehvasti, sest meil ei ole neid nii palju pakkuda, kui soovitakse osta,“ ütles mahemune tootva Äntu Mõisa omanik Lauri Bobrovski.
Emotsionaalne turundus ei tähenda ainult reklaame, rääkis disainiagentuur Hable juht Otto Jaansoo. Tema sõnul ka koduleht peab tekitama tundeid - esimeste sekundite kogemus ja emotsioon on väga tähtis.