• 11.02.24, 15:07

Nädala lood: ukrainlaste restorani tähelend ja maksuvõlglaste TOP

Lõppeval nädalal pälvis Äripäeva lugejate seas suurt tähelepanu kõvasti kasvanud Ukraina restoran Tallinnas, kuid kõneainet pakkusid ka maksuvõlglaste, gasellide ja insaiderite TOPid.
Vaatamata korralikule kasvule püsivad Odessa restorani omanikud Yuriy Chernov ja Tetiana Dubinina kahe jalaga maa peal. “Kui sul on kolm-neli restorani, siis saad rääkida käibest,” märgib Yuriy. Tetiana on nõus. “Öeldakse, et neljas restoran on käibe jaoks.”
  • Vaatamata korralikule kasvule püsivad Odessa restorani omanikud Yuriy Chernov ja Tetiana Dubinina kahe jalaga maa peal. “Kui sul on kolm-neli restorani, siis saad rääkida käibest,” märgib Yuriy. Tetiana on nõus. “Öeldakse, et neljas restoran on käibe jaoks.”
  • Foto: Andras Kralla
Paari aastaga hüppas Tallinna vanalinnas asuva restorani Odessa restorani käive üle poole miljoni euro. Odessa omanikud Yuriy Chernov ja Tetiana Dubinina ei ole oma söögikohale kunagi reklaami ostnud. Parim reklaam liigub suust suhu.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele