Meie linna omapäraseim pagaritöökoda sai sügisel kolmeaastaseks ja nagu ühele kolmesele kohane, soovis ka Würtspagar uusi paiku avastada ja haaret laiendada. '
Pagari abi Anita teeb laob valminud hapusaiad korvi, aga ka küpsetab uusi, valmistab piparkoogitainast, serveerib kohvi, müüb ja paneb järgmiseks päevaks leivataigna hakkama.
Foto: Rahel Lepp
Kolm nädalat tagasi kolis Würtspagar kogu täiega vanast turuhoonest Kroonikeskusesse.
Rakvere kesklinnas asuva pagaritöökoja Würts Studio OÜ omanik Gerri Stets on südi naine. Armastus maitsva toidu vastu pani teda kolm aastat tagasi avama pagariäri, juba plaanib ta sõpradega elu sisse puhuda toitlustusfirmale.
Kondiitriärides on viimastel kuudel nobenäpud pidanud usinalt head ja paremat küpsetama. Suur saia-, koogi- ja torditegu näitab, et hõrgud ajad on käes. "Rätsepatööd" tegevad üksiküritajad siiski hõisata ei malda.
Öeldakse, et head rehvid on nagu head kingad, mis hoiavad sind õigel teel. Kui ettevõttel on aga kümneid või sadu autosid, muutub lihtne tõde suureks väljakutseks. Just selleks, et muuta autoparkide rehvimajandus mugavaks ja läbipaistvaks, avas Rehvid24 tänavu septembris Tallinnas Mustamäel Baltikumi suurima ja kaasaegseima täisteenust pakkuva rehviteeninduskeskuse.