• 27.08.22, 08:00

Piirilinna pisikese kohviku omanik palga tõstmisest: "Võib-olla ettevõtjana ma ei peaks sellele mõtlema, aga mina mõtlen."

Läti piiri juures asuvas Valgas haruldast koogikohvikut pidav Jana Kikkas vaatab läheneval talvel otsa ilmselt kolm korda suurematele elektriarvetele ja kuigi rasva pole firma rasketeks aegadeks koguda saanud, ei jää töötajad palgatõusuta.
"Takistus, mis teele satub, võib tunduda ületamatu, aga kui sa saad sellest jagu, siis ju polnud see tõeline takistus," usub meditsiinivaldkonnast väikeettevõtlusesse liikunud Jana Kikkas, et asjad, mis on määratud juhtuma, tulevad sujuvalt.
  • "Takistus, mis teele satub, võib tunduda ületamatu, aga kui sa saad sellest jagu, siis ju polnud see tõeline takistus," usub meditsiinivaldkonnast väikeettevõtlusesse liikunud Jana Kikkas, et asjad, mis on määratud juhtuma, tulevad sujuvalt.
  • Foto: Laura Saks
„Lähiajal tuleb palka tõsta, sest töötajaid ei saa hätta jätta,“ ütleb väikeettevõtja, Valga populaarse koogikohviku omanik Jana Kikkas. „Ma ei ole kunagi töötajatele miinimumpalka maksnud, nii et saan öösel rahulikult puhta südametunnistusega magada.“

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele