• 16.02.22, 12:20

Tippkoka valus lugu: olin komplekside käes vaevlev närvihaige, sõimasin kõiki

"Pandeemia ajal tuli suhtumine, et köhaga jumala eest tööle tulla ei tohi. Aga inimene, kes iga päev mõtleb, et peaks end ära tapma, võib tööl käia. Sellistest asjadest peab rääkima," ütles tippkokk Orm Oja Gaselli Kongressi laval. Edukuse tippu ronimise loo asemel rääkis ta, kuidas ta läbi põles ja tipust alla kukkus. "See oli valus."
Orm Oja, tippkokk ja innovaatilise toiduteenuse Clean Kitchen asutaja Gaselli Kongressil.
  • Orm Oja, tippkokk ja innovaatilise toiduteenuse Clean Kitchen asutaja Gaselli Kongressil.
  • Foto: Raul Mee
Orm Oja tähelend algas, kui ta NOA restorani peakokana tõi toidukohale Baltikumi parima restorani tiitli. 2019. aastal valis European Young Leadersi organisatsioon ta üheks mõjukaimaks noorjuhiks.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.25, 12:22
Vastutus ei ole nullsumma: regulaatorid peavad looma stabiilsed ja selged raamid
Kestlik elustiil ei ole juhuslike väikeste valikute jada, vaid otsus – ja oma olemuselt maatriks. See on kui tihe võrgustik, kus iga lüli – üksikisik, ettevõte või riiklik regulaator – toetab teisi ja kujundab ühist tulevikku. Kui üks lüli jääb passiivseks, nõrgeneb kogu süsteem. Kui aga kõik liiguvad samas suunas, tekib ring, mis hoiab muutuse elus ja edasi viivana.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele