• 18.09.24, 15:30

Toidutööstuse TOP: lihatööstur kadestab jäätisetootja kavalat harjumust

Konkurentsirikka toiduainetööstuse eelmise aasta tulemustega sektori pingerivis esikümnesse jõudnud Atria Eesti ja Premia juhid rääkisid Äripäeva raadios, kuidas nad konkurentidest rohkem silma paistavad.
Saates “Äripäeva TOP” võetakse ette toiduainetööstuse käekäik.
  • Saates “Äripäeva TOP” võetakse ette toiduainetööstuse käekäik.
  • Foto: Erik Prozes
Premia Tallinna Külmhoone juht Aivar Aus, kellel on jäätisevaldkonnas kogemust juba 30 aastat, rääkis kentsakast harjumusest, mis annab neile konkurentide ees eelise: "Väljapanija ja agent teevad poodides jäätiseletist pildi ja mina või müügiesindaja vaatame õhtuti üle. Nimesid nimetamata, aga nii teame alati, milline pood on korras ja millises on probleemid."

Seotud lood

TOP
  • 17.09.24, 16:58
Toidutööstuse TOPi võitjat lennutab müük Venemaale
Pingerivis 128 toidutööstust
Tänavuse toiduainetööstuse TOPi põhitegija on kakao, mis ühelt poolt on viimasel ajal enim kallinenud tooraine, aga teiselt poolt ka tänavuse TOPi võitja põhikaup, mida müüakse selles firmas enim Venemaale.
Saated
  • 26.08.24, 15:33
Sirje Potisepp: iga maksutõus kergitab toidu hinda
Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul mõjutab iga maksutõus toiduainete hindu, mistõttu ei ole ta tulevikku prognoosides ülemäära optimistlik.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.25, 11:46
Reaalsed näited: kuidas vale kontor võib olla põhjus, miks parimad töötajad lahkuvad
Ainult 26% töötajatest nõustub, et nende praegune töökeskkond aitab neil teha parimat tööd. See šokeeriv number Gensler 2025 uuringust peegeldab kõige fundamentaalsemat muutust töömaailmas: kontor ei ole enam koht, kuhu peab tulema, vaid sihtkoht, kuhu tahetakse tulla.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele