• 07.12.20, 09:08

Kristjan Peäske: valitsus, palun põhjendage piiranguid!

Ettevõtjad mõistavad, et terviseriskide maandamiseks tuleb koroonapandeemias seada piiranguid, kuid otsuste tegemisel tuleks neid ka täpsemalt põhjendada, ütles restoraniettevõtja Kristjan Peäske.
Restoraniomanik Kristjan Peäske.
  • Restoraniomanik Kristjan Peäske.
  • Foto: Raul Mee
Peäske ütles Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et toitlustussektori ettevõtted ootavad valitsuselt suuremat läbipaistvust.

Seotud lood

Saated
  • 07.12.20, 12:22
Hotellid ja restoranid istuvad valitsuse otsustamatuse ees
Hotellide ja restoranide liidu juhatuse esimees Ain Käpp tunnistab, et sektoris on praegu tohutult suured kahjumid. Ka vaade ettepoole ei ole kuidagi helge, märgib Käpp.
  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele