Tallinnas Narva maanteel asuva Tartariga gastronoomilise comeback’i teinud Andrei Šmakovi, ühe meie kõrgeima lennuga tippkoka restoraniporfelli lisandus teinegi söögikoht – Mere puiestee gastrobaar Love Mussels.

- Bistroolikkust ehk ratsionaalset lihtsust rõhutab Love Musselsis napp sisekujundus.
- Foto: Raul Mee
Vormilt bistroo, sisult (tipp)restoran, võiks Love Musselsi lühim enesetutvustus kõlada. Bistroolikkust ehk ratsionaalset lihtsust rõhutab napp sisekujundus, kergesti puhastatavad heledad pinnad, lauale valmis pandud söögivahendid ja pooliseteeninduslik töökorraldus. Maitsed on pärit aga gastronoomia kõrgeimatest sfääridest.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Emotsionaalne turundus ei tähenda ainult reklaame, rääkis
disainiagentuur Hable juht Otto Jaansoo. Tema sõnul ka
koduleht peab tekitama tundeid - esimeste sekundite kogemus ja emotsioon on väga tähtis.