• 14.08.20, 16:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Elva Waksalist sai Wabrik

Elva jõudis gastronoomilisele kaardile kolm aastat tagasi, kui jaamahoones avati restoran Waksal. Nüüd on see kinni, kuid Waksali tegijad toimetavad edasi Wabrikus.
Wabriku kahest saalist teine on heledam ja rõõmsam.
  • Wabriku kahest saalist teine on heledam ja rõõmsam.
  • Foto: Raul Mee
“Wabrik on restoran, mis on loodud kunagise Elva Leivatehase südamesse. Algupäraselt Nõukogude armeele kuivikuid tootnud tehasest sai rahu settides torditsehh, mille hiilgeajal valmis just Wabriku suures saalis päevas kuni 700 torti,” tutvustab kodulehekülg. Maja taga on terrass ja lava, kus näidatakse teatrit ja toimuvad kontserdid. “Elvalaste Telliskivi,” kommenteeris Wabriku ettevõtmisi pealinlasest suve-elvalane.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.25, 11:00
Hea veebileht peab looma emotsiooni
Emotsionaalne turundus ei tähenda ainult reklaame, rääkis disainiagentuur Hable juht Otto Jaansoo. Tema sõnul ka koduleht peab tekitama tundeid - esimeste sekundite kogemus ja emotsioon on väga tähtis.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele