• 13.03.24, 06:15

Uus restoran pakub muudki peale toidu

1. märtsil avas Rakvere bussijaama kõrval Vilde tänaval uksed itaaliahõnguline restoran La Grande Quercia. Selle peakokast omaniku Indrek Suurtamme teada on tegu siinkandis ainsa restoraniga, kus pastatooted on värsked, see tähendab, valmivad köögis sõtkutud taignast, rullitakse masinast läbi ja lähevad otse keedupotti.
Indrek Suurtamm leidis, et peale 20 aastat kokana töötamist on aeg küps avada oma restoran.
  • Indrek Suurtamm leidis, et peale 20 aastat kokana töötamist on aeg küps avada oma restoran.
  • Foto: Rahel Lepp
Täpsuse huvides lisas Suurtamm, et klient just niikaua ootama ei pea, sest korrga valmistab ta taigna ühest kilost jahust, mis külmkapis kenasti seisab. “Kui otsa saab, teen uue portsu,” sõnas peakokk. Nii tuleb taignategu ette võtta mitu korda päevas.
Indrek Suurtamm on Lääne-Virumaa mees, kes õppis Rakvere ametikoolis kokaks ja ongi siiani töötanud nii kokana kui peakokana Tallinna, Lääne-Virumaa ja ka Malta restoranides. Maltal elas mees ühe aasta, kus sai itaaliapäraste toitude valmistamise käppa. Kolm aastat tagasi kolis ta perega kodukanti tagasi.

Seotud lood

Uudised
  • 31.01.24, 06:49
Rakke rahvas saab Pireti juures kõhu täis ja saiad kaasa
Avati uus söögikoht Rakkes
Kuigi on reede ja kell on neli pärast lõunat, on Rakke kohvikus hulk inimesi ja järjekord leti taga ei taha lõppeda.
Uudised
  • 16.05.23, 06:02
Noored ettevõtjad heitsid ankrusse Vergi sadamas ja sündis restoran Wirkes
Vergi sadamas asuv restoran Wirkes sündis 27. mail kaks aastat tagasi, kui Kelli Suigusaar (26) asutas samanimelise ettevõtte.
  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.25, 11:00
Hea veebileht peab looma emotsiooni
Emotsionaalne turundus ei tähenda ainult reklaame, rääkis disainiagentuur Hable juht Otto Jaansoo. Tema sõnul ka koduleht peab tekitama tundeid - esimeste sekundite kogemus ja emotsioon on väga tähtis.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele