• 04.02.21, 06:00

Võlgade katteks antud toidukohas proovib nüüd õnne noor ettevõtja

Koroonakriis on toitlustussektorit korralikult räsinud ning õnnetumad reelt maha kukutanud. Samas leidub Tartu Trikster Tihase näitel ka julgeid ettevõtjaid, kes keerulist olukorda turule sisenemiseks ära kasutavad.
Söögikoht Trikster Tihane avas Tartus uksed 2017. aastal.
  • Söögikoht Trikster Tihane avas Tartus uksed 2017. aastal.
  • Foto: Raul Mee
„Kuna kriis turgu puhastab, siis meie võib-olla olime see koht, kus oli midagi puhastada,“ võttis Trikster Tihast hallanud ettevõtte Toidutehase üks osanik Mirko Traks olukorra kokku. Praegu on Traksi toitlustusettevõte pankroti tõttu likvideerimisel.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele