• 23.02.22, 15:26

Toitlustusettevõtete TOP: restoranide suurim väljakutse on töötajate leidmine

Toitlustusettevõtete edetabeli eesotsas olevatele ettevõtetele teevad muret kasvavad kulud ja vähenev kasum, samuti palgasurve ning töötajate nappus.
Poké Bowli kaasasutaja Mikk Rajaveri sõnul oli eelmine aasta ettevõtte jaoks vägagi töökas.
  • Poké Bowli kaasasutaja Mikk Rajaveri sõnul oli eelmine aasta ettevõtte jaoks vägagi töökas.
  • Foto: Liis Treimann
Äripäeva toitlustusettevõtete TOPi võitis Shaurma Tallinn OÜ ehk teisisõnu Shaurma Kebab. Peamiselt Aserbaidžaani köögi kiirtoite pakkuval ettevõttel on Tallinnas viis toitlustuskohta ning suurköök, kus pooltooteid ette valmistatakse.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele