• 14.10.25, 15:48

Eesti kokad valiti jälle maailma parimate nimistusse. “Läti ja Leedu kokad pole sinna saanud”

Eesti tippkokad Tõnis Siigur ja Peeter Pihel valiti äsja maailma parimate kokkade ehk nimekirja The Best Chef. Juba mitmendat korda järjest.
Nii Tõnis Siigur kui ka Peeter Pihel valiti mitmendat aastat järjest maailma parimate kokkade nimekirja. Pildil Tõnis Siigur (keskel) tööpostil.
  • Nii Tõnis Siigur kui ka Peeter Pihel valiti mitmendat aastat järjest maailma parimate kokkade nimekirja. Pildil Tõnis Siigur (keskel) tööpostil.
  • Foto: Arno Mikkor

Seotud lood

Uudised
  • 09.10.25, 08:44
Majutajate seis paranes, restoranidel läheb raskelt
“Restoranide olukord on kriitiline”
Augustis suurenes aastaga Eestit väisanud turistide arv, kuid neljandat kuud järjest jäi vähemaks soomlasi. Kui majutajate olukorda võib nimetada positiivseks, siis restoranide seis tekitab muret.
Saated
  • 27.05.25, 13:06
Restoran 180 kraadi ootab kolmandat tärni. "Soomes ei ole kolme tärni, saaks neile ära teha"
Tallinna kalleim restoran 180 kraadi jahib kolmandat Michelini tärni, mille saajad tehakse teatavaks 19. juunil.
Uudised
  • 23.09.19, 13:23
Kristjan Peäske: restorani avamispäeval oli pangakonto nullis
Restoranide Leib ja Umami üks omanikke, peagi avatava bistroo Lore juht ja sommeljee Kristjan Peäske tunnistas septembrikuu Gentlemanile antud intervjuus, et on täna absoluutselt teistsugune juht kui 15 aastat tagasi. Oma tegevuse algusaastatel uskus ta, et restorani edu seisneb peremehe valjus hääles ning karmis sõjaväelises korras.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.25, 11:00
Eigo Siimu: põllumajanduses loeb usaldus – kui põllumehel läheb hästi, läheb hästi ka meil
Scandagra Eesti AS tegevjuhi Eigo Siimu sõnul on põllumajandusvaldkonna süda koostöö ja vastastikune usaldus. Pärast esimest kümmet kuud ametis tõdeb ta, et sektor on küll keerulises seisus, kuid just nüüd on kõige olulisem seista põllumehe kõrval ja aidata tal raskused üle elada.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele