• 27.05.25, 13:06

Restoran 180 kraadi ootab kolmandat tärni. "Soomes ei ole kolme tärni, saaks neile ära teha"

Tallinna kalleim restoran 180 kraadi jahib kolmandat Michelini tärni, mille saajad tehakse teatavaks 19. juunil.
Restoran 180 kraadi ootab küll kolmandat tärni, kuid viimane aasta on olnud eelmistest raskem.
  • Restoran 180 kraadi ootab küll kolmandat tärni, kuid viimane aasta on olnud eelmistest raskem.
  • Foto: Raul Mee
Restorani omanik Sten Sarap nendib, et selline tunnustus oleks kui kulinaarne olümpiavõit. "See oleks ajalugu, sest Soomes ei ole kolme tärni. Saaks soomlastele ära teha. See on nagu olümpiavõit, sest enam kõrgemale minna ei saa," rääkis ta.

Seotud lood

Uudised
  • 25.05.22, 19:04
Selgusid Eesti Michelini-restoranid
Kolmapäeva õhtul selgusid restoranid, keda Michelini restohindajad pidasid tunnustuse vääriliseks.
Erilehed
  • 25.05.19, 06:00
Restoranitest: 180 kraadi kokateatrit
Restorani 180 kraadi teeb eriliseks asjaolu, et tegemist on koka- ja toidukeskse söögikohaga. Mitte restoran 180 kraadi avatud köögiga, vaid pigem köök, mille lisanduseks söögisaal.
Uudised
  • 23.09.19, 13:23
Kristjan Peäske: restorani avamispäeval oli pangakonto nullis
Restoranide Leib ja Umami üks omanikke, peagi avatava bistroo Lore juht ja sommeljee Kristjan Peäske tunnistas septembrikuu Gentlemanile antud intervjuus, et on täna absoluutselt teistsugune juht kui 15 aastat tagasi. Oma tegevuse algusaastatel uskus ta, et restorani edu seisneb peremehe valjus hääles ning karmis sõjaväelises korras.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.25, 13:40
Rehvid24 pakub täisteenust: müük, vahetus, rehvihotell ja spetsiaalne haldusprogramm
Öeldakse, et head rehvid on nagu head kingad, mis hoiavad sind õigel teel. Kui ettevõttel on aga kümneid või sadu autosid, muutub lihtne tõde suureks väljakutseks. Just selleks, et muuta autoparkide rehvimajandus mugavaks ja läbipaistvaks, avas Rehvid24 tänavu septembris Tallinnas Mustamäel Baltikumi suurima ja kaasaegseima täisteenust pakkuva rehviteeninduskeskuse.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele