• 22.12.23, 10:54

Toiduraiskamise reportaaži järeldused: korralik toit muutub hetkega jäätmeks

Suure toidukao analüüsi järel tõdevad ajakirjanikud, et mõni aasta tagasi oleks toidu raiskamise probleem olnud hoopis suurem. Siiski hämmastab neid, kuidas kallilt hinnatud toidukauba väärtus hetkega muutub.
Äripäeva ajakirjanik Polina Volkova ja fotoajakirjanik Liis Treimann tõstsid mitmete prügikastide kaasi, et jõuda selgusele, kuidas elatuvad inimesed, kes sõltuvad toidupoodide jäätmetest.
  • Äripäeva ajakirjanik Polina Volkova ja fotoajakirjanik Liis Treimann tõstsid mitmete prügikastide kaasi, et jõuda selgusele, kuidas elatuvad inimesed, kes sõltuvad toidupoodide jäätmetest.
  • Foto: Liis Treimann
"Suur küsimus loo vältel oli, kui suhteline on asja hind. Kusagilt luugist või prügikastist saades on need mandariinid ja tordid tasuta, aga paar tundi enne ostetakse neid raha eest," rääkis Äripäeva ajakirjanik Polina Volkoa.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.25, 11:00
Hea veebileht peab looma emotsiooni
Emotsionaalne turundus ei tähenda ainult reklaame, rääkis disainiagentuur Hable juht Otto Jaansoo. Tema sõnul ka koduleht peab tekitama tundeid - esimeste sekundite kogemus ja emotsioon on väga tähtis.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele