• 01.02.20, 06:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Restoranitest: kodune, kuid mitte kodurestoran

Mustamäe tee ja Kuldnoka tänava nurgale on end sisse seadnud Weis. Kodune, kuid mitte kodurestoran, lihane, kuid mitte ainult – lisaks lihale saab ka kala ja taimetoitu.
Hubase ja koduse Weise leiab Tallinnast Mustamäe tee ja Kuldnoka tänava nurgalt.
  • Hubase ja koduse Weise leiab Tallinnast Mustamäe tee ja Kuldnoka tänava nurgalt.
  • Foto: Raul Mee
Liharestoranidel pole nimepanekuga vaeva, lihaloomi veel jätkub. Pull ja Härg meil juba on, Pullike ja Talleke samuti ning Siga la Vacagi mängib (liha)loomanimedega. Loomulikult oli järg veise käes, aga et huvitavam oleks, on kirjaviisiga veidi tembutatud ja veisest saanud Weis.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele