• 09.11.19, 06:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Restoranitest: ärilõunad ja oma mesila meest kook

Nordic Hotel Forumi restoran Monaco parimad palad on tee-ise-lõunasalat ning oma maja mesilaste korjatud meest valmistatud originaalne meekook.
Restoran Monaco tundus esialgu mahajäetuna – ühtegi teenindajat ega ka sööjat esmapilgul ei paistnud.
  • Restoran Monaco tundus esialgu mahajäetuna – ühtegi teenindajat ega ka sööjat esmapilgul ei paistnud.
  • Foto: Raul Mee
Majamesilased elavad hotelli katusel. Toitu leiavad nad väikesest katuseaiast, aga ka naabruses asuvatest parkidest ja puiesteedelt.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele