• 20.10.23, 13:50

Siim Kabrits: seente üüratu potentsiaal toidujulgeoleku tagamisel

Eesti ei tohiks jääda meditsiiniseente sisekasvatuste rajamisel teistest riikidest maha, vaid hoidma liidrite sekka, kirjutab Shroomwell Grupi juht Siim Kabrits.
"Seened pakuvad meile mitte ainult maitsvat toitu, vaid ka tohutut potentsiaali muuta meie toiduvarustust, keskkonda ja toidujulgeolekut," kirjutab Shroomwell Grupi juht Siim Kabrits.
  • "Seened pakuvad meile mitte ainult maitsvat toitu, vaid ka tohutut potentsiaali muuta meie toiduvarustust, keskkonda ja toidujulgeolekut," kirjutab Shroomwell Grupi juht Siim Kabrits.
  • Foto: Erakogu
Toit kui põhivajadus mõjutab otseselt inimeste heaolu ja ühiskondade toimimist. Toidujulgeolek on globaalne väljakutse, mis vajab tulevikku vaatavat strateegiat. Peame mõtlema ja tegutsema senisest julgemalt ning innovaatilisemalt.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele