• 23.04.25, 06:00

Ärimees pani tuntud kohvikuäri müüki. “Auru on vaja juurde”

Kolme kohvikuga pagarikoja Fika suuromanik ja laia haardega ettevõtja Priit Pedanik pani oma saiakeseäri osaluse Facebooki grupis müüki.
Pagarikoda Fika Tallinnas Tehnika tänaval.
  • Pagarikoda Fika Tallinnas Tehnika tänaval.
  • Foto: Liis Treimann
Fika vajab uusi suurte plaanidega omanikke, et auru juurde saada, ütles pagariäri suuromanik ja juhatuse liige Priit Pedanik, miks ta oma osalust müüb. Samuti peituvad põhjuse taga Pedaniku uued ettevõtmised.

Seotud lood

Uudised
  • 09.04.25, 12:17
Vaevalt pool aastat tegutsenud restoran sulges uksed
Veidi üle poole aasta tegutsenud restoran Purjelaev sulges Paldiskis uksed, omaniku sõnul nappis restoranil raha ja tooraine kiire hinnatõus lisas vaid õli tulle.
Kohalikud
  • 15.04.25, 18:13
Tagasi Tartus. Restoraniäri tipptegija käe all tegi noor kokk teoks lapsepõlveunistuse
Michelini tärniga pärjatud Tõnis Siiguri restoranide impeeriumis end üles töötanud noore peakoka kureerimisel muutus suveterrassiga kuubik Emajõe ääres aastaringseks söögikohaks.
Saated
  • 03.03.25, 13:25
Väikse pagariäri omanik: säilitame teadlikult vastlakuklite hindu
Pagariäri Rukkimaania on teinud sel aastal teadliku otsuse, et vastlakuklite hindu mitte tõsta, rääkis väikeettevõtte juht Eve Mihkle.
Uudised
  • 19.01.25, 06:00
“See pole esimene kord ellu jääda.” Restoranipidajad küpsetavad miinusest plussi
“Ka sel aastal surume hambad risti ja plaanime edasi minna. Tuleb endal kusagil rohkem töötada, rohkem vahetusi teha, kasutada võimalikult vähe tööjõudu,“ kirjeldab eesootavat aastat restoranide Moon ja Kolm Sibulat omanik Roman Zaštšerinski ning valmistub võitluseks ellujäämise nimel.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.25, 11:46
Reaalsed näited: kuidas vale kontor võib olla põhjus, miks parimad töötajad lahkuvad
Ainult 26% töötajatest nõustub, et nende praegune töökeskkond aitab neil teha parimat tööd. See šokeeriv number Gensler 2025 uuringust peegeldab kõige fundamentaalsemat muutust töömaailmas: kontor ei ole enam koht, kuhu peab tulema, vaid sihtkoht, kuhu tahetakse tulla.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele