• 27.08.24, 17:30

Tippkokk sulgeb pagariäri: „Inimesed ei ole valmis maksma 3 eurot piruka eest, mille omahind on juba 6 eurot“

KOGU Resto ja Pagari pagaritöökoda läheb peagi hingusele, kinnitas äri kaasomanik ja brändikokk Pavel Gurjanov. „See on äri ümberstruktureerimine, et keskenduda sellele, mis paremini välja tuleb.“
Kuulus restoranipidaja Pavel Gurjanov loobub osast ärist, et keskenduda sellele, mis tal kõige paremini välja tuleb.
  • Kuulus restoranipidaja Pavel Gurjanov loobub osast ärist, et keskenduda sellele, mis tal kõige paremini välja tuleb.
  • Foto: Aleksei Šiškin
KOGU koduleht kutsub külastajaid oma pagariärisse tegelikult siiani. Kuid mitte enam kauaks. Alates septembrist läheb pagariäri kinni, alles jääb KOGU restoran. Külastajad küll armastasid seda pagarikoda, ent siiski polnud ta piisavalt populaarne, et end ära tasuks. Töö kaotab mitu inimest.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.25, 12:22
Vastutus ei ole nullsumma: regulaatorid peavad looma stabiilsed ja selged raamid
Kestlik elustiil ei ole juhuslike väikeste valikute jada, vaid otsus – ja oma olemuselt maatriks. See on kui tihe võrgustik, kus iga lüli – üksikisik, ettevõte või riiklik regulaator – toetab teisi ja kujundab ühist tulevikku. Kui üks lüli jääb passiivseks, nõrgeneb kogu süsteem. Kui aga kõik liiguvad samas suunas, tekib ring, mis hoiab muutuse elus ja edasi viivana.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele