• 27.05.22, 16:12

Restoraniomanik Michelini tunnustusest: veel ei tea, kuidas see mõjutab

Mon Repos' kaasomanik ja peakokk Vladislav Djatšuk peab oma restorani sattumist Michelini punasesse reisijuhti suursündmuseks, kuid restorani töökorraldust ta radikaalselt muuta ei kavatse, kirjutab Delovõje Vedomosti.
Mon Repos' kaasomanik ja peakokk Vladislav Djatšuk.
  • Mon Repos' kaasomanik ja peakokk Vladislav Djatšuk.
  • Foto: Õhtuleht/Scanpix
25. mail lisas Michelin 31 Eesti restorani oma kuulsasse restoranigiidi, nii et Eestisse saabuv turist, kes ei tea, kuhu minna, saab sealt soovitusi.

Seotud lood

Erilehed
  • 26.09.20, 06:00
Restoranitest: restoran, mis tõi tallinlased vanalinna
Crul on Tallinna restoranide hulgas väga eriline positsioon. Tipptasemel peakoka käe all on ta aastaid Eesti tippude hulgas püsinud, kümmekonna aasta eest oli ta üks esimesi restorane, kes suutis vanalinna meelitada ka kohalikke.
Uudised
  • 25.05.22, 19:04
Selgusid Eesti Michelini-restoranid
Kolmapäeva õhtul selgusid restoranid, keda Michelini restohindajad pidasid tunnustuse vääriliseks.
Juhtkiri
  • 26.05.22, 15:03
Rehvitootja võimendus aitab Eesti restoraniäri sinna, kuhu ta kuulub – maailma tippu
Sisuturundus või mitte, kuid Michelin andis Eesti restoraniärile kauaoodatud võimenduse ja seda üsnagi riskivabalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
  • ST
Sisuturundus
  • 14.10.25, 09:30
Kesko Senukai otsib seoses ulatusliku laienemisplaaniga koostööpartnereid
Balti riikide suurim ehitusmaterjale, remonditarvikuid ja kodutehnikat turustav jaekett Kesko Senukai alustab ulatuslikku laienemist kõigil oma turgudel, nii Eestis, Lätis kui Leedus, plaaniga avada kogu piirkonnas üle 30 uue kaupluse. Hetkel käib aktiivne otsing jaemüügiks sobilike ehituskruntide ja ruumide leidmiseks.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele