• 25.12.21, 18:55

Kuidas Võru šokolaad jõudis Jaapanisse: see maa on nagu kilega kaetud, keegi peab su sisse laskma

Perekond Alevite valmistatud Roosiku šokolaadi Jaapani turule pääsemise lugu on vahva näide sellest, kuidas tasub olla õigel ajal õiges kohas ning julgeda küsida.
Roosiku šokolaadi meistrid Aivo ja Merike Alev koos lastega.
  • Roosiku šokolaadi meistrid Aivo ja Merike Alev koos lastega.
  • Foto: Liis Treimann
Et kogu lugu ära rääkida, tuleb alustada Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva aastast, kui Jaapanis toimus Eesti festival.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele