• 26.05.22, 12:11

Äsja Michelini tärniga pärjatud restorani peakokk: töötasime väga kõvasti

Eile õhtul pälvis restoran 180 kraadi ühe Michelini tärni, restorani peakokk Matthias Diether rääkis, et selle nimel on aastaid vaeva nähtud.
Restorani 180 kraadi peakokk Matthias Diether.
  • Restorani 180 kraadi peakokk Matthias Diether.
  • Foto: Rene Lutterus
Kas töötajad palka ka juurde saavad ja millised olid Dietheri esmased muljed, kuulete intervjuust. Intervjuu on inglise keeles. Intervjueeris Gregor Alaküla.

Seotud lood

Uudised
  • 25.05.22, 19:04
Selgusid Eesti Michelini-restoranid
Kolmapäeva õhtul selgusid restoranid, keda Michelini restohindajad pidasid tunnustuse vääriliseks.
  • ST
Sisuturundus
  • 13.10.25, 15:51
Ärikinnisvara kestlikkuse standardid liiguvad uuele tasemele
Viimaste aastate jooksul on kinnisvarasektori rahvusvahelised kestlikkuse standardid teinud läbi suure uuenduskuuri. Euroopa rohepöörde eesmärgid, uued kliimapoliitikad ja investorite kasvavad ootused on viinud selleni, et nii LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) kui ka BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on tulnud välja uute versioonidega – mõlemad oluliselt ambitsioonikamad kui nende eelkäijad. Eesmärgiks ei ole pelgalt rangemad nõuded, vaid tulevikukindlate ja väiksema keskkonnamõjuga hoonete loomine, mis vastavad juba täna homsete regulatsioonide ja turu ootustele.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele