• 27.06.20, 07:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Restoranitest: Läänemere-äärne Riviera

Maarjamäe lossi restoran on läbi teinud ümbersünni. Minimalistlikust kõledavõitu muuseumisööklast on saanud hubane brasserie Riviera Palais.
Maarjamäele on tekkinud hubane prantsusepärane restoran.
  • Maarjamäele on tekkinud hubane prantsusepärane restoran.
  • Foto: Raul Mee
Gurmaanina on raske mitte olla frankofiil, seetõttu vaimustun igast natukenegi prantsusepärasest söögikohast, mis meil uksed lahti teeb. Imitatsioon loomulikult originaali ei asenda, aga abiks seegi, eriti koroonaajastul. Brasserie’ks nimetatakse prantsuskeelses keele- ja gastronoomiakultuuris söögikohti, mis jäävad bistroode ja restoranide vahepeale. Tartus on küll üks patisserie, aga brasserie’sid minu teada seni ei olnud, nii et tere tulemast, Prantsusmaa!

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.25, 11:24
Atsinaujinančios energetikos investicijos alustab 8,5% tootlusega võlakirjade pakkumist
Atsinaujinančios Energetikos Investijos ( AEI ), mida juhib Lords LB Asset Management, alustab uue võlakirjaemissiooni avaliku pakkumisega. Investoritele pakutakse 13-kuulisi võlakirju 8,5%-se fikseeritud aastase intressimääraga. Investeerida saavad alates tuhandest eurost nii Balti riikide era- kui ka institutsionaalsed investorid. Pakkumist korraldab investeerimispangandusettevõte Orion Securities.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele